Google+ Badge


Notis #032: Projek Pendekar Laut

Posted by padLoque Aqmal | Posted in | Posted on Monday, November 21, 2011


!!!...Perhatian / Attention / Achtung...!!!

Notis kali ini dikhaskan untuk PROJEK PENDEKAR LAUT sebab semenjak-dua-menjak ni banyak betul orang tanya aku nak beli scan komik. So, aku pon bagi satu alternative untuk anda sekalian mencapai impian tersebut. Lagipun komik-komik yang ditawarkan banyak yang rare dan unpublished lagi. Plus, komik-komik dia scanned in high quality.

Kat sini aku hanya akan promote beberapa komik & harganya sekali. Kalau anda ada apa-apa sebarang pertanyaan/persoalan/masalah/problem/kemusykilan/question, sila lah pergi ke PROJEK PENDEKAR LAUT @ ji_fat79@yahoo.com untuk terus kontek beliau. Aku promote je.
 
 :::Completed series:::

 PENDEKAR LAUT GENERASI 1
1 - 48 Tamat
RM 10
1 - 40 dari versi jilid besar, 41 - 48 dari versi jilid kecik.

 PENDEKAR LAUT GENERASI 2 
versi jilid kecik
49 - 96 Tamat
RM 10
aku suka pakai kiraan lama, kiraan baru versi jilid kecik 1 - 48 le. isi sama je pun.

 PENDEKAR LAUT GENERASI 3
97 - 144 Tamat
RM 10
versi original yg sekeping2.

PARANG GILA 2
1 - 24 Tamat
RM 5

 PARANG GILA 3
1 - 50 Tamat
RM 10

 PENDEKAR 1
1 - 6 Tamat
RM 1

PENDEKAR SAKTI 1
1 - 43 Tamat
RM 9

PENDEKAR SAKTI 2
44 - 76 Tamat
RM 7

PUBLIC ENEMY 1
1 - 25 Tamat
RM 5

WIRAWAN PERWIRA ALAM SEMESTA
1 - 12 Tamat
RM 3

WIRAWAN RIBUT TAUFAN
1 - 4 Tamat
RM 1

ALAM PERWIRA
1 - 163 Tamat
RM 35

HARIMAU LAUT 001
1 - 46 Tamat
RM 9

GURUH BADAI 1
1 - 40 Tamat
 RM 8

WIRA-WIRA KEINDERAAN
1 - 100 Tamat
RM 25

CERITA TAMBAHAN THE KING OF FIGHTERS
Jilid 1 dan 2
RM 2

THE KING OF FIGHTERS 96 AKA WIRA NAGA SAKTI
1 - 36 Tamat
RM 7

PUSTAKA LANGIT
1 - 50 Tamat
RM 10

CAPCOM VS SNK
1 - 26 Gantung, kira Tamat le, company dia tak teruskan penerbitan
RM 5

DEWATA RAYA
1 - 189 Tamat.
RM 40.

:::In Progress:::

 WIRA TUNGGAL
dah scan 1 - 85, remaining 86 - 300 Tamat.
kalo siap RM 60.

:::In Consideration:::

 THE KING OF FIGHTERS 97

THE KING OF FIGHTERS 98: DREAM MATCH NEVER ENDS

TEKKEN 3

WIRA GOLOK

Nota: Segala informasi mengenai komik-komik di sini adalah tepat hingga 27/10/11 (kalau lepas ni ade la lagi baru. Yang tu kena tanya jifat la). Sumber-sumber ini didapati dari ji_fat79@yahoo.com. Jika ada sebarang persoalan atau mahu beli, sila email yang tertera dia atas. Terima kaseyyy.

Comments (0)

Related Posts with Thumbnails