Google+ Badge


Notis #015

Posted by padLoque Aqmal | Posted in | Posted on Monday, November 30, 2009


The Pendekar Laut / Wira Tunggal Project

Akhirnya, selepas lama menunggu, barisan blogger-blogger (cyclon, fikar, jifat, nie feng, padLoque) berjaya juga melengkapkan PROJEK PENDEKAR LAUT/WIRA TUNGGAL. Walaupun idea asalnya daripada jifat, aku pun harap nak ada projek PL/WT sendiri. So, post lepas ni aku akan re-post balik komik-komik WT yg da diupload oleh sume blogger-blogger tadi. Credit to them all.

Walaubagaimanapon, aku hanya akan ambik link RAPIDSHARE sahaja sebab kalau nak check balik post-post yang lepas akan makan banyak masa. So, kepada sesiapa yang nak link-link lain selain daripada Rapidshare, sila refer balik dekat blog-blog uploader asal. Kalau takde link lain, sila request di blog-blog lain selain blog ini. Rajin-rajin kan lah diri anda ye.

Hope you guys (and girls, if any) will enjoy dengan re-post (bukan re-upload ye) Wira Tunggal ni, dari awal kemunculan Wunan sampai pertarungan terakhir.

Comments (0)

Related Posts with Thumbnails