Google+ Badge


Notis #009

Posted by padLoque Aqmal | Posted in | Posted on Wednesday, September 16, 2009

achtung...!
attention...!
sebenanye post ni aku buat sbb saje je...
hehehe...
stret tu de poin...

1. minta maaf kpd sesape yg mntak aku upload brg2 drpd blog org lain kat mediafire, aku tak buat dan takan buat... aku cume promote diorg nye brg je... kalu nak jgk anda kene la tye stret kat tuan pye... nape korg tak suruh tuan pye brg je uploadkan...? kan aku da bg link diorg...?

2. thanks a million-billion-trillion-zillion kpd mereka yg sapot blog aku ni... korg la kwn2 aku dlm dunia maya yg kdg2 ssh nak masok, kdg2 sng nak masok ni...

3. cuti raye ni takde brg akan diupload... knape...? cuti la... hahaha...

4. selamat hari raya, maaf zahir dan batin kepada semua muslimin dan muslimat...

Comments (0)

Related Posts with Thumbnails